maanantai 10. lokakuuta 2016

Syksy 2016 - aika herätellä blogi uudestaan!Viimeksi blogia on päivitetty maaliskuussa 2015. Tällöin päivittäminen jäi todella kiireisen vuoden takia. Kesällä kierrettiin isot festarit ja keikkoja kertyi viime vuonna yhteensä melkein 140 kappaletta. Sama meno jatkui (ja jatkuu edelleen) myös tänä vuonna. Kaikenaikaa tein myös toista työtä DJ:n työn ohella.

Vietin juuri pari viikkoa lomalla Malesian auringossa nollaten ajatuksia ja stressileveleitä palmujen alla. Loman aikana lopetin myös päivätyöni kokonaan ja päätin alkaa täysipäiväiseksi taitelijaksi. Samalla kypsyi ajatus blogin herättelemisestä. Nyt aikaa löytyy runsaasti enemmän.

Keskityn tulevissa postauksissa lähinnä uuteen musiikkiin, katumuotiin, keikkoihin ja muuhun urbaaniin kulttuuriin liittyvään. Tänne laitettu musiikki tulee olemaan ns. käsinkaivettua ja tarkoin valikoitua. En aio postata ainuttakaan kappaletta, josta en itse pidä. Näin ollen, saatte myös minun musiikkimaustani paremman kuvan. Kappaleita, joita löydätte täältä, tulette varmasti myös kuulemaan keikoillani.

Eli eteenpäin! Letssss get it.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti